Things I like

I know we’ll be together againParc Monceau


På många ställen i Paris finns salladsställen där man kan kombinera ihop sin egna sallad, perfekt om man vill sätta sig i någon park och äta lunch/middag.


Ehh… ja med solen i ansiktet blir det inte vackrare än såhär.


Une patisserie magnifique


Här är några bilder från i måndags. En perfekt dag. Efter en kort men trevlig stund med Maria, hade jag och älskling en riktigt mysig eftermiddag tillsammans med lunch och promenad i parken där vi satt på en bänk och pratade, myste och njöt av solen. Sen gick vi till Café Jacquemart André och åt bakelser. Ni som läst ett tag vet att jag gillar det stället! Nu tog jag en Mille Feuille (tusen lager/blad) som var helt GUDOMLIG.

Efter lite vila (och matsmältning) hemma så åkte vi och åt middag på Lateral. Ett riktigt mysigt brasserie som ni borde gå till om ni kommer till Paris. Det ligger ett stenkast från Champs Elysées men är inte fullt så turistinvaderat. Priserna är ganska normala. Lite längre ner på samma gata (avenue McMahon) ligger ett av mina favoritcaféer, Lacombe. Deras club Lacombe är riktigt god!

HÄR
kan ni föresten läsa lite om det och några andra av mina favorithak.

0 kommentarer

 • Karin

  Du, hur gjorde du med alla dina cremer och sånt när du åkte till Paris? ska också åka med bara handbagage imorrn och hade helt glömt det här med vätskor. Funkade det för dig fast du tog med dig en del flaskor? hade tänkt strunta i schampo, cremer och sånt och bara ta med lite smink.

 • Karin

  Okejokej! Tack för svaren! 😊 Oftast är tågresorna lika dyra som flygresorna dessvärre! så det var ingen större prisskillnad. Svindyrt att åka tåg ju. Och så var det pojkvännens pappa som bokade biljetterna så hade inte så mycket att säga till om där!

 • mikael

  Antecknar dina favoritställen för det blir nog så att vi åker till Paris på vägen till Sydamerika.

  Vilket underbart väder ni har. Helt tvärtom mot vad som är i Göteborg. Mår fysiskt och psykiskt dåligt av det här vädret.

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.