C'est la vie

I förebyggande syfte


Dagens italienska middag. Pasta med creme bonjour, parmaskinka och mozarella. Var inte supergott, men det gick ner.

Jag bor i min säng. Det är min borg. Den funkar till så mycket. Se på film, FB-ande, äta, dricka te, läsa, mysa, sova. Och det ska jag föresten göra nu. I morgon blir det jobb hela dagen. Sen After work på kvällen med Ina och Linda. Sååå trevligt ska det bli.

Och så är det ju helg snart. På fredag blir det fest… tydligen typ 50-60 pers någonstans i Boulogne. Lördagen att återhämta sig innan det är dags att sätta på klackarna och måla sotig make up för födelsedagsfest med rocktema. Det kommer bli en hård helg känner jag på mig. Söndagen lär tillbringas i sängen med film och onyttiga grejer.
Ehm… jo jag LOVAR att vara i form för din fest med Natalie! 😉

Hur som helst. Nu går denna låtsasfransyska och kryper ner i sängen för lite skönhetsömn. Jag lär behöva av den varan i förebyggande syfte de närmsta dagarna…!

Bonne nuit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.