C'est la vie

I could kill for some candy

Fan vad det suger att vara sjuk. Jag är så himla uttråkad, men orkar liksom inte göra något. Skulle behöva nässpray eftersom jag knappt kan andas genom näsan. Varför tog jag inte med min nässpray? Apoteket ligger inte sådär himla långt härifrån, men chansen att det är öppet nu är nog slim to non. Oliviers mamma, som bor i huset brevid är faktiskt läkare, så ifall jag är lika döende i morgon så kanske hon kan skriva ut lite fransk medicin som troligtvis är olaglig i Sverige. Hähä.

Dessutom skulle jag kunna döda för lite Gott & Blandat just nu. Eller Marabou Daim! Åååh! 😛 Nej jag tror att jag ska gå och käka något onyttigt. En chokladpudding kanske…?

0

0 kommentarer

  • STYLE & LIFE by LEIA

    hoppas du piggat på dig nu!!!!! sicken jäkla dum start på paris-äventyret. Ska jag skicka godis???? det är bara å hojta vet du så kommer det med posten!!!!!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.