Beauty,  Things I like,  Vardagslyx

hope in a jar

Solen skiner, PMS:en är över, det är fredag och jag är ledig. Med andra ord känns livet ganska bra idag. Det kan såklart ändras snabbt men jag håller fanan högt och tränger bort den naturliga bitterkärringen i mig. Jag glömde stänga av väckarklockan igår så jag vaknade först 06.15 och lyckades somna om en stund tills den ringde igen 06.40. Ett misstag jag inte gör om igen. Gick till slut upp tjugo över nio och lade på en ansiktsmask (Filorgas Scrub & Detox såklart som jag skrev ett inlägg om häromdagen) medan jag fixade frukost. När jag är ledig älskar jag att äta frukost länge framför en serie. Det är min heliga ritual som jag sällan tummar på.

På tal om skönhetsprodukter så kommer här ytterligare två tips från mig till dig. Jag hade inte testat Philosophys produkter innan jag kom över deras dagkräm renewed hope in a jar på rea. Den är dryg, doftar gott och passar perfekt för min känsliga hy. Jag använder den de dagar då jag inte smörjer in mig med Clarins Beauty Flash Balm.

Det andra tipset är Antirougeurs Jour med SPF 20 från Avène som jag köpte i Paris i januari och använt i princip varje dag sedan dess. Även den är dryg, har en behaglig doft och alla produkter från Avène är framställda för känslig hy. Avène Antirougeurs finns att beställa med SPF 30 också för den som föredrar det.


När jag hade sminkat mig och dragit på mig min blå mockakjol och nya kashmirtröja hoppade jag på cykeln och trampade in mot stan (det var en väldigt fashion influencer-aktig mening, please forgive me!). Messade kusinen med förslag om att äta lunch ihop som svarade att hon just skulle träffa sin man och svärmor just för det ändamålet. Så jag hakade på dem och åt varsin burgare på TUGG, sedan drog jag vidare till Beyond Us där jag nu sitter med Clara och två kompisar till henne.

Jag låtsas vara vara viktig och söka jobb för att inte verka otrevlig medan jag skriver klart detta inlägg, hehe. Om en stund behöver jag cykla hem och städa lite för i morgon får jag besök, och ikväll ska jag på dejt. Jodå, du läste rätt. Jag har för övrigt inte sökt några jobb idag. Hög produktivitetsnivå här som sagt.

HAPPY FRIDAY!


0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.