C'est la vie

Himlen runt hörnet

Min pojkvän är bra på många saker. Som fransk historia, spela piano, röka cigaretter, ge komplimanger etc etc. Men fotografera, det är inte en talang. Som ni ser på denna bilden. Var är mina fötter undrar man ju? En himla massa himmel ser man i allla fall. Hur som helst, jag älskar ju honom ändå, trots hans bristfälliga fotokunskaper. Förresten kanske jag snart kan lägga undan vinterjackan. Nu verkar det som att vintern är helt och hållet slut.

Jag kom hem trött efter jobbet och ställde mig och lagade wok. En dum idé när klockan redan var halv nio när jag började. Nu sitter jag här i soffan sjukt mätt och illamående. Det är någonting som faktiskt är dumt att göra. Att äta fransk tid men med svenska portioner. Hur ska jag kunna somna nu? Fast jag är riktigt trött så kanske slocknar jag så fort huvudet träffar huvudkudden. I guess I will soon find out.

Au lit!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.