C'est la vie

Hem till Sverige?

God morgon! Eller jag har varit uppe ett tag nu. Har läst femtioelva sagor för Louise efter frukosten, haha! "En annan? En till?" 🙂
Ska ringa till den där agenturen nu som jag var hos igår. De ville att jag skulle komma in idag och fixa med papper, men det känns så onödigt att åka in bara för det. Åka tvärs över stan och betala 70 spänn när jag ändå ska åka in i morgon och träffa mamman från den andra familjen.

Idag ska vi även ringa och kolla om det går att boka om min flygbiljett. Jag kan inte bo här i tre veckor till och jag kan inte be om att få bo hos Elisabeth i tre veckor. Okej om det skulle vara någon natt eller ett par stycken. Men inte så länge.
Så det verkar peeps som att jag kommer åka hem till Sverige ett par veckor tills jag ska till den andra familjen. Var jag ska bo vet jag inte. Känner verkligen inte för att komma hem till min tomma lägenhet. Där finns ingen mat och det enda jag har där är möblerna, TV:n och stereon. Då kommer jag bara bli deppig om jag ska bo där. Hos mamma kan jag vara HÖGST ett dygn… sen skulle jag bli nipprig! 😛 Kanske ska dra till pappa?
Kanske får göra lite couchsurfing, haha! Vad säger ni mina vänner? Ställer ni upp? 😉

Btw, familjen jag ska till sen i juni, där är det en pojke på sju år som jag ska hjälpa till och från skolan. Även ta till simhallen en dag i veckan. Utöver det så handlar det om housework. Ca 10 tim / v ska jag städa och stryka barnens kläder. Vilket jag tycker är helt okej. Är ju van med städning från jobbet på Lidl och en ganska duktig städare dessutom. Strykning är värre. Stryker aldrig mina kläder. Haha! 
Så jag är iafl ledig ganska mycket. Så det är skönt! Området är jättefint och det är nära till allt. Tror det blir bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.