C'est la vie

Hello… It’s me.

Min ”Bilder”-app på datorn har börjat haka upp sig när jag ska flytta över foton till skrivbordet. Den lilla runda regnbågsgrejen snurrar och snurrar utan att jag kan klicka på någonting. Någon med en Macbook som också har/haft problem med detta? Jag vet inte hur många gånger jag tvångsavslutat appen nu, ackompanjerat av frustande och ”aaaarghhhh”-ande. Det kan i och för sig ha att göra med de 15 000+ bilderna jag har där. Hehe. Dags att rensa kanske. Nu fick jag logga in på mitt iCloud och ladda ner bilder därifrån. Ett himla besvärligt i-landsproblem minsann, men jag överlever.

Hej förresten! Här har ni mig igen. Jag har verkligen inte varit den mest flitiga bloggaren den här våren och försommaren 2020 men jag har nog ärligt talat tappat gnistan lite. Ibland undrar jag om det är de antidepressiva som hämmar min kreativitet och mitt driv. Jag har tänkt på detta länge för även om jag inte känner mig avtrubbad på känslor av medicinen så tar den bort den där udden på känslonivåerna, vilket skulle kunna vara det jag behöver för att verkligen vara kreativ fullt ut. Samtidigt kände jag mig inte speciellt inspirerad innan jag började på dem heller så den teorin håller inte riktigt. Kanske har jag bara förlorat kärleken för skrivandet? Usch det hoppas jag verkligen inte!

Bilden ovan är tagen för en halvtimme sedan framför spegeln i det sedvanliga gulaktiga skenet från taklampan som hängt på samma plats sedan 2003. Jag måste dra ner på mättnaden jättemycket för att få bort det gula men det hjälper knappt ändå. Armen är dessutom i en konstig vinkel så det ser ut som att min hand är mycket mindre än den faktiskt är. Fast vi skiter i det va? Jag orkar inte anstränga mig för att göra saker ”bloggfint”. Orkar vi ens läsa tillrättalagda bloggar längre? Jag har å andra sidan aldrig orkat lära tillrättalagda bloggar.

Jag köpte nya sneakers idag på rea och till det har jag på mig ”nya” träningskläder som jag fick av Daniela. Hon hade en hel kasse med tights och toppar som hon inte använder längre så jag adopterade några plagg. De här yogabrallorna är så himla sköna. Jag vill ha dem på mig jämt. Egentligen var det tänkt att jag skulle ha kommit hem redan från en promenad men så fastnade jag här i stället för att skriva till er. KÄNN ER HEDRADE. Jag ska ta två minuter till att bestämma mig för varesig jag ska yoga en halvtimme eller gå ut och gå en stund.

Åh just det – hur har Du det kära läsare? Är livet snällt mot Dig? Jag hoppas det i alla fall <3

0 kommentarer

 • Jennie

  Älskar ditt skrivande och blir så glad varje gång jag tittar in här – och upptäcker att du skrivit ett nytt blogginlägg. Bästa 😊 Hoppas verkligen inte att du slutar att skriva!

 • Caroline

  försommar, ljusa, ljumma kvällar på altanen med min man. Jodå, visst är väl livet härligt så här när en har hela sommaren framför sig.. (Inte lika härligt och ljuvt när båda barnen bråkar och skriker, det är kvavt och svetten rinner, men hej! Det är ju livet det med 😄)

 • artist

  Taskigt med datastrul. Hoppas att det löser sig. Känner igen det där med att inte orka vara kreativ på samma sätt längre. Jag har ätit antidepressiva i många år. Det är sant att de kapar topparna men man slipper i alla fall de värsta svackorna orsakade av depression.

  Roligt med lite nya kläder. Ha en fin dag!!!

 • christinesstories

  Tack, jag avinstallerade och uppdaterade lite grejer och nu verkar det fungera bättre (*peppar peppar*). Jo du har rätt i det där och det gäller väl att tänka på det positiva som kommer med dem 😊 Glad Midsommar till dig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.