C'est la vie

Helgen kom och helgen gick


Fredagsvin vid La Motte Piquet med ett stort gäng


Regn…Tjejmiddag på resto med ”gamla” goda vänner och nya trevliga bekantskaper.


En god stek. Och potatisgratäng!Sen barhäng vid Place de Vosges. Haha, denna bilden på Natalie, jag och Christophe är så härlig. Ser ni mitt finger som sticker upp lite försynt bakom hans huvud? Hela kvällen på baren spelade de halva låtar, aldrig slutet. Men det var allt från Backstreet Boys till Europe. Nostalgi-låtar med andra ord.


Jag fixade söndagsbrunch. My man is a lucky guy! Föresten så är bacon typ utrotningshotat här… och svindyrt!

Några bilder från helgen. Den har jag spenderat i goda vänner sällskap. Och lite one on one med killen. Precis som det ska vara. Lyckan har varit total.

Nu är det måndag och jag har haft en underbar natt. Låg och hostade upp lungorna halva natten så jag har knappt sovit något. Det blir vilodag idag. Som tur är så är min hyrevärd läkare. Very convenient. Jag fick antibiotika utskrivet. Bara sådär. Lite kludd på ett vitt a4-papper med en stämpel. Ahh, only in France.
Snart kan jag träna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.