Music & Culture

Gyllene Tider

 

 

Gyllene Tider turnerar i sommar och jag vill så himla gärna gå! Det är ju egentligen inte min generation men jag lyssnade jättemycket på dem när jag var runt 18 år och kan nästan alla låtar utantill (upptäckte jag när jag lyssnade på låtarna i morse, haha). För mig är det sommar, tonår och fest. Det väcker en massa minnen och lyckokänslor. Varje gång Sommartider spelades på festkvällar sjöng alla med. Det ÄR liksom sommar.

 

Tänk att gå och se deras konsert en härlig sommarkväll och så alla som sjunger med i När alla vännerna gått hem. Som en sil för en utlandssvensk. Tråkigt bara att ingen av mina vänner verkar vilja gå och se dem. Snyft!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.