Fun stuff

Just because I said that I wouldn’t

 

 

Jag hade tänkt att den här helgen skulle bli en lugn sådan. Gå och lägga mig tidigt, vakna av mig själv kl 9 och spendera kvällarna med ett se på film. Så har det inte varit hittills. Igår blev det först ett par mojitos med några vänner på La Bombe. Sedan skulle två av dem på bio och den tredje skulle hem. Lasse och jag var däremot hungriga så han tog med mig till ett helt fenomenalt ställe som jag bara måste tipsa er om sen. En japansk restaurang i 2:a som hade så himla goda nudelrätter. Efter det åkte jag förbi Le Bloc där några andra vänner hade en apero-kväll. Eftersom det ligger 200 meter från min lägenhet kändes det som ett måste. Det slutade med ett par glas till. Men riktigt trevligt var det!

 

Nu ska jag ut igen. Det blir middag och vin med några kompisar vid Grands Boulevard. Sova kan jag göra när jag blir gammal.

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Barbara

    Hej! Vilken härlig blogg du har! Hittade den idag och känner att det här får bli min manual för framtiden. Är själv tillsammans med en fransman, han är dock försvenskad då han bott i Sverige i över 20 år. Men tanken är att vi ska flytta ner till Frankrike efter vi är färdiga med studier osv. Så det är inget vi ska göra just nu, men det finns med i framtidsplanen, och din blogg förbereder mig för det. Ha en trevlig helg. Kram

  • Ellinor

    Många gånger är det just de där oplanerade och spontana kvällarna som bli de allra bästa! Hoppas att du får en härlig söndag. Kram

  • Christine&Paris

    Hej! Tack så mycket, roligt att du gillar den 😊 Jo efter 20 år i Sverige kan jag tänka mig att han är försvenskad, hehe. Hoppas du haft en bra helg du med! Kram Christine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.