C'est la vie

Guacamole, film och melon


En fräsch och god efterrätt. Eller ja, efter den första efterrätten som var en chokladpudding. Hehe 😉

Hej hej!

Så var det helg igen. Tiden går fort! Fast det är ju bra på ett sätt för om bara 5 dagar kommer C tillbaka 🙂 Il me manque beaucoup.

Igår var en supermysig kväll. Jag kom typ en timme senare till Linda än vad vi bestämt, haha. Men jag hade feta problem att hitta avokados. Och ska man äta tacos så måste man ha guacamole. Vi käkade tacos som sig bör. Alltså pratade med mat i mun och kladdade som två barnungar. Tacos är INTE en bra första dejten-middag!

Vi kollade sen på filmen Valentine’s Day. En film med typ alla skådisar i Hollywood och som skulle vara lite som Love Actually, alltså med en massa historier som flätades samman. Jag tyckte att den var helt okej men ingenting mot Love Actually som ju typ är en av tidernas mest underbara och charmiga film. Ska ni se något liknande, men som enligt mig isfl är mer sevärt, så kolla in He’s just not that into you.

Dagens planer är nu först att titta på alla The Hills och The City-avsnitt som jag missat. Linda tipsade om en sida där man kunde se det, eftersom man inte längre kan kolla på mtv.com. Så jag har 4 avsnitt att ta igen, hehe.
Efter det ska jag börja sortera alla mina grejer. Måste kolla vad jag ska lämna kvar här i Paris och vad jag ska ha med till Sverige. SVÅRT.

Ok, men nu ska jag återgå till The Hills. Later!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Jag åt tacos på en dejt en gång. Det blev inget förhållande av dejten, kanske tacosens fel 😊? Nej det är verkligen så kladdigt. Ska man bara äta med folk man känner väl haha 😊

  • Nina

    Gud vad gott med melon 😊 Kan varmt rek. Robin Hood, en underhållande äventyrsfilm & Russel Crowe är grym trots sina 46 år !?! 😊

    Ha en skön kväll. Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.