C'est la vie

Glad Påsk, à bientôt!


Packat och klart och med senaste Glamour som färdlektyr.

Nu är jag snart redo att åka mot Gare d’Austerlitz. Ska möta mitt tågsällskap på vägen. Tåget går kl 17.15 men det är skönt att ha gott om tid, så man slipper stressa och kanske hinner köpa någon färdkost. Jag kommer hem på måndag kväll så antingen hörs vi igen då eller på tisdag. Så fort jag lämnar tågstationen så ska jag också lämna alla tankar, orosmoment och all stress i Paris. Det ska bli skönt med en bloggpaus med, för på sista tiden har den mer känts som ett måste än någonting roligt. Känner varken för att blogga eller läsa bloggar.

GLAD PÅSK på er! Jag hoppas att ni får en härlig och solig helg. Med massor av påskägg, hihi 🙂

À bientôt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.