C'est la vie

Frunch tajm

Bon après-midi! Jo för klockan är nu åtta minuter över tolv så det är ju eftermiddag. Det blev ganska sent igår och sen sov jag inte bra, vilket resulterade i att jag somnade om när C gick till jobbet och sov till halv tolv. Men skönt var det. Och behövligt eftersom ikväll så ska jag ut med tjejerna. Det ska bli superkul!
Vi hade föresten väldigt trevligt igår. Vi spelade boule(vilket jag inte är bra på…) i Jardin du Luxembourg och sen hamnade vi mitt i ett nöjesfält och hoppade studsmatta. Haha, ni ska få se bilder sen!

Nu ska jag klämma i mig lite juice, ägg och fullkornsskorpor med aprikosmarmelad till frunch. Sen har jag lite att göra. Tömma diskmaskin, tvätta en mörk tvätt och städa sovrummet. Men så fort jag är klar med allt så ska jag ut och lägga mig i parken och sola 🙂

0 kommentarer

 • Karin

  hahhah ja Polly Kurt ja..

  konstigt det där, men jag gillar att blogga minst lika mkt nu som då även om det inte känns "sådär nytt" längre:)

 • Maria

  NYTT BLOGGPROJEKT!

  -Visa en bild på dig och din kropp (utan anstikte och så avklädd du själv vill – dock minst underkläder)

  -Skriv din längd, vikt & BMI samt en kort kommentar om hur du ser på din kropp

  – Ta chansen att få ärlig och positiv kritik för DIN kropp och hjälp därmed till att motarbeta de osunda ideal och förvrängda kroppsbilder som existerar hos allt för många i dag

  Maila: toppkropp@hotmail.se

  Ps. Ursäkta detta “spam-meddelande”, men det är för en god sak. Ber även om ursäkt på förhand om någon får detta meddelande två ggr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.