Things I like

From blog friends to irl friends

 

Det roligaste med att blogga är helt klart alla fina människor jag lärt känna tack vare det. Bloggkompisar som förvandlats till kompisar i verkliga livet. Några lärde jag känna i Paris för att de av en slump hittade min blogg. Sedan finns det personer som Sofia, vars blogg jag själv följt sedan flera år tillbaka, men av naturliga skäl (våra vägar har aldrig mötts tidigare) så har vi aldrig träffats i verkligheten. Tills nu, när hon skrev till mig och föreslog att mötas upp när jag ändå var i Berlin. Jag var nästan lite nervös innan. Det blir ju som en internetdejt, haha. Tänk om man inte klickar i verkliga livet? Det gjorde vi lyckligtvis och Sofia visade sig vara en riktigt sympatisk, rolig och smart tjej. Vi hade så trevligt att vi snackade bort flera timmar där vi satt på ett café i hennes ”hoods”.

Tack fina du för den lyxiga fikan, och för ett fantastiskt trevligt sällskap! Vi ses snart igen 😉

 

Nu sitter jag på flyget hem. Fördelen med Norwegian är ju helt klart att de erbjuder gratis wifi ombord. Hur har min helg varit då? Bästa på länge. Jag åker hem med ett stort leende för jag är så tacksam för alla underbara vänner jag har lärt känna och som ger mig så mycket glädje. Vi har haft det så himla bra tillsammans. Det kommer kännas tomt i veckan utan deras sällskap. Nu ska vi snart gå ner för landning, så jag får avsluta.

 

I morgon kommer update från helgen!

 

//Yesterday I met up with the sweet Sofia – a Swedish blogger living in Berlin since several years. We had never met before so it was almost like meeting an online date, haha. She turned out to be even nicer than she appears to be through her blog and we ended up chatting away a couple of hours, talking about life, love and future plans. Overall I really appreciate when blog friends become real life friends who you really connect with. That’s one of the best things about blogging! 

 

Now I’m heading back home to Sweden. I’ve had the best weekend with two of my dearest friends so I’m going back with lots of memories and a big smile on my face. I will give you a full update from this weekend the coming week. 

 

0 kommentarer

  • Frida

    Vad roligt! 😊 Jag har själv också följt Sofia i år och dar! Är du i GBG någon gång och du är sällskapssjuk och vill ses är det bara att hojta 😉

  • Ellinor

    Ja tänk vilka underbara och fina människor man träffat och lärt känna under dessa år. Fantastiskt! Undrar just om sådant kommer igen. Dagens sociala medier känns mer "snabba" och inte personliga på samma vis som en blogg. Jag är glad att jag hann med några år i detta forum 😉

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja så är det verkligen. Fast jag tror att det beror lite på vilken generation man är, och vilken inställning man har till det. Tid speglar också in.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.