Okategoriserade

Friday night

Mamma, jag och Julia hade en så mysig och trevlig eftermiddag. Strosade på Entrè(hittade min nyårsväska!) och sen lång fika på Mormors Bageri. Tycker för övrigt att det är alldeles för dyrt där och inte alls värt pengarna. Kaffet smakar beskt och morotskakan var jättetrist. Men personalen är jättetrevlig och det är mysigt för att ligga i ett köpcentrum.
Tyvärr var mitt kamerabatteri slut så det fick laddas medans vi var borta. Julia har dock bilder som jag kan lägga upp sen. 🙂

Jag och mamma blev så sugna på rostbiff och potatissallad till middag så nu sitter jag och njuter av det i köket. Är det något jag saknat så är det potatissallad! Mamma hade köpt julmust med men råkade ta light. Haha, jag är så rutinerad med sånt så jag märker direkt! Usch varför finns ens julmust light? Smakar skit.

Men nu har julstämningen anlänt trots det. Är det inte mysigt med en adventsljusstake som lyser i fönstret?! Love it!

Ska ut i kylan strax och åka till Sophia’s jobb så ska vi hem till henne sen och mysa med en film eller något sådant. Tänkte försöka hitta ett par varma vantar med för det glömde jag köpa innan. Samt hårfärg på H&M för jag kom på att jag har ett presentkort som jag fick av Fanny i födelsedagspresent! Grejt.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.