Travels

Delayed


I check in-kön. Det var jättemycket folk och det tog så lååång tid… dryga fransmän som inte vet hur man jobbar effektivt kommer jag inte sakna nu under dessa veckor.

Gud ni anar inte vilken kväll vi hade igår! Såklart blev det kaos i Paris eftersom det snöade lite. Shit, några flingor och allt blir försenat och inställt! Linda’s pojkvän vågade inte ens köra henne till flygplatsen, haha!

Hur som helst så kom vi dit i god tid och allt gick bra med incheckning. Sen fem i nio hade de inte annonserat ut gaten än så vi blev lite oroliga. De flesta flyg var försenade och flera var inställda. Planet skulle gått 21.15, 22.40 ungefär lyfte vi mot Köpenhamn. Men men vi hade ganska kul ändå, haha. Festade till det med lyxmiddag(en macka, som visserligen var god, chips och en läsk för 70 DDK är vad jag kallar vardagslyx) på planet och skålade med Coca Cola. Gillar att åka på kvällen med för det släcker alltid ner planet så kan man sitta där och dåsa till och mysa. Haha, snubben som satt snett framför mig kollade argt på oss flera gånger för att vi skrattade en massa! Men han sa aldrig något. Det var så komiskt.

Kom hem till mamma strax innan två på natten och guuud så kallt det var! Vi DOG nästan. Höhö. 😛
Men jag var så himla glad att jag åkte med Linda för jisses så tråkigt det skulle varit annars. Hon var det perfekta resesällskapet. 🙂 Nästan 4 timmar på en tråkig flygplats och 30 minuters väntan på tåget till Malmö. Vi hade faktiskt ganska kul ändå. Eller jag hade åtminståne för jag var så övertrött att jag skrattade åt allt och lite till. 😉


Vårt plan.


Trötta men glada 🙂


Vår festmåltid. Linda ”ställde upp det” för en bloggbild, haha!

Skulle sova ut idag men vaknade 10 och kunde inte somna om. Har pratat med Sophia och Fanny och ätit frukost med mamma. Nu väntar vi på syrran som kommer från Hässleholm. Blir först en dusch för min del och sen ska vi nog en sväng på Entré. Måste boka klipptid samt köpa tandborste och vantar. Och antagligen en varmare jacka eftersom det tydligen ska bli -10 i morgon. Hu!
Vågar man gå ut?

0

0 kommentarer

  • Karin

    Haha kan tänka mig att det skapade lite kalabalik i Paris! till och med här är vi ju alltid lite smått oförberedda när snön kommer…

    Hoppas du har det riktigt mysigt hemma nu då! måste vara superskönt att komma hem såhär lagom innan julafton!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.