Things I like

Fredagsmys

Idag slutade jag kl 16 (I Sverige är det normal tid men jag slutar annars kl 18 vilket ändå är tidigt för att vara Frankrike). Vilken lyx. Medan jag väntade på Linnea passade jag på att hämta mitt checkhäfte på banken. Ja precis, de använder fortfarande det här i Frankrike. Visst kan det vara praktiskt vissa tillfällen men det känns ändå ganska old fashion. Undrar om jag faktiskt kommer använda det?
Sen kom fina Linnea, som jag saknat henne! Vi har inte träffats på över två månader men det var som igår. Efter en kaffe på Operatrappan och senare ett glas vin på ett ställe vid St Augustin åkte jag hem och åt god middag med älskling.

Christophe är nu iväg på någon soirée och själv tänkte jag äta de här fina chokladäggen jag fick av min snälla kollega medan jag tar igen lite serietittande nerbäddad under täcket. Fredagsmys it is!

0 kommentarer

  • Vickan

    Sötaste Christine. Hoppas de smakade bra! Ett stort påsk hjärta skickar jag till Dig <3 Du är den finaste kollegan man någonsin kan önska sig!

  • Sofia

    Det är det och nu tycker jag synd om dig din stackare som blir snuvad på en påskledig dag! Hoppas du får det bra i helgen iaf =)

  • Maria

    Haha jag har faktiskt använt mitt checkhäfte flera gånger, men jag håller med om att det känns sjukt omodernt. Ibland MÅSTE man ju. Betalade t ex depositionen för vår lägenhet med check, var tvungen att lämna en när jag skaffade mitt mobilabonnemang osv. Det är inget jag går runt med i väskan dock. Glad Påsk förresten:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.