Vardagslyx

MADAME FIGARO

Eftersom Linnéa tenderar att vara lite sen (men å andra sidan är jag också det med jämna mellanrum) så köpte jag fredagens Madame Figaro som jag läste medan jag väntade på henne igår efter jobbet. Det var från början en lifestyle-tidning som följde med dagstidningen Le Figaro (om man prenumererar får man den såklart med tidningen) och jag brukade läsa den när jag först kom hit för tre år sedan som au pair. Familjen prenumererade på Figaro och när jag var ledig satte jag mig och tittade i tidningen. Då förstod jag inte ens en fjärdedel av det jag läste men jag gillade tidningen. Nu kan man köpa den i pocketformat i presstånden på fredagar för 1 euro. Det är min helglyx och faktiskt bra träning för franskan eftersom man utökar ordförrådet på ett trevligt och lättsamt sätt.

Jag tror jag ska läsa klart den så fort jag fått lite gjort hemma. Det ska tvättas, diskas, städas och fixas. Ja som ni förstår är inte mitt Paris-liv BARA lyx och glamour 😉

0

0 kommentarer

  • Anna - om konstnärslivet i Paris

    Himmel och pannkaka vad glad jag är att jag hittat till denna bloggen! Nu behöver jag inte skriva någonting själv längre (typ)! Tack för alla tips och för att jag inte behöver känna mig ensam med mina tankar och känslor för denna underbara och kaotiska stad! Åh. Jag måste läsa dina paris-tips-inlägg igen. Jag återkommer! (Och glad påsk!)/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.