Inspiration

Fortsättning följer…


Bild snodd från Sofi Fahrman. Förlåt mig Sofi, ty jag är bara en desperat bloggare utan svarta jeans.

Jag är hemma supersnabbt efter jobbet. Gud vilken seg dag det var. Det var krångel med systemen så jag gjorde typ ingenting de sista två timmarna. Satt och tittade på klockan varannan sekund. 13.55… 13.57…. 13.58. Jaha nej den var tydligen fortfarande 13.57. Vad som kändes som en kvart senare… Vad fan den är ju bara 14.02!

Nu ska jag cykla och träffa Isabelle för en fika. Måste äta med. Det enda jag fått i mig mellan nio och nu är en liten macka.

Dessutom ska jag kolla om jag hittar ett par svarta jeans. Hur tusan kan det vara så svårt att finna något så enkelt?
Jag håller på att slita mitt hår av frustration. Jag hittar verkligen inga svarta tighta jeans. Förstår ni hur länge jag letat? Nej men det ska jag tala om för er. Jag har letat i EVIGHETER.
Dessa som Sofi Fahrman har sitter ju sådär perfekt. De hade passat mig perfekt. Men så kommer de från Genetic och kostar sådär 1600 spänn. Det ligger inte i min budget kan jag ju säga.

Jaja, jakten fortsätter.

För övrigt så tycker jag att Sofi Fahrman har grymt mycket bättre stil än Elin Kling och en mycket trevligare blogg. Punkt.

0 kommentarer

  • Madeleine

    Har precis varit o tränat. Så skönt! Vi ses i skolan i morgon när jag knappt orkar röra mig…
    Cheap monday, h&m.. Det har väldigt billiga o helt okej grejer. Tyckte jag såg ett par typ grå/svarta jeans på weekdays i mjukare material när vi var där.

  • Therese

    Jag beställde ett par svarta jenas från hm för ca en månad sedan, och de var mycket bättre än vad jag förväntade mig. Priset var bra det med. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.