C'est la vie

Förena nytta med nöje

Jag kunde inte somna igår kväll men trots att jag gick in i drömmarnas land först lite innan kl 2 så kunde jag inte sova längre än till halv nio. Så jag åt frukost i sängen. Låg och såsade samt läste bloggar på mobilen (typ jobbigaste jag vet men orkade inte sätta på datorn förrän nu). Nu har jag satt på mig mina nya träningsshorts som jag köpte på H&M under mitt Sverige-besök och tänkte dra ut för en springtur. Efter det måste jag göra lite tråkiga saker (städa, tvätta, handla etc) men resten av dagen ska jag bara sola i parken med en bra bok. Hmm, borde åka till Sv Kyrkan och lämna gamla/hämta nya svenska pocketböcker, på tal om det. 

Jag kan ju tillägga att jag INTE ska springa i flipflops. Det hade nog inte gått så bra.

0 kommentarer

 • annasarah

  Gud så härligt! jag är i Sthlm nu och där skiner solen också och har gjort nu ett tag. Väldigt varmt. Hopaps du får en toppendag. Har ju lite planer på att spendera antingen juli eller augusti där. är lite rädd för att det ska vara alltför varmt. 😉 ha det fint

 • Christine&Paris

  annasarah: Jo, juli är ju ganska varmt oftast, och i augusti är det rätt dött eftersom många caféer, brasserier, butiker och restauranger väljer att stänga helt under semestern. Men jag hade nog valt augusti ändå. DEt är bara turister på metron och så är det så lugnt och skönt 😊

  Trevlig måndag!

  Mvh,
  Christine

 • annasarah

  =) Ja gungar lite mellan de båda månaderna. Tänkte att stan är helt övergiven på Parisare i augusti, men kanske inte lika packat o hett som juli. 😊 Ha en fortsatt fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.