Okategoriserade

Five years ago

 

 

I fredags var det exakt fem år sedan den här bilden togs. Den där dagen då våra blickar möttes första gången. Jag hade träffat min vän Precious på eftermiddagen och på kvällen skulle jag träffa Natalie för middag. Av en slump hamnade vi på en bar där han också befann sig. Den där fransmannen. Han som stal mitt hjärta och behöll det i fyra år. Han har det nog fortfarande, på ett eller annat sätt. Fast hans hjärta tillhör nu någon annan. Jag vet inte vad jag tycker om det.

 

Han skrev att jag verkar vara lycklig och att det glädjer honom att se. Det får mig att minnas vilken fin person han faktiskt är. Det får mig att minnas de fina stunderna.

 

De minnena sparar jag för all framtid. 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.