C'est la vie

Att rota sig eller inte

 

 

Egentligen är jag just nu totalt ointresserad av att lägga pengar på inredning. Jag menar, det finns väl roligare saker i livet än att upprätthålla ett perfekt hem bara för att impa på sina vänner? Jag blir retad för min tjock-TV, men samtidigt ska jag i mars till London och i till Paris i april. Vem bryr sig om vad jag har för TV? Jag lägger hellre pengar på resor, restaurangbesök och annat roligt. Fast sedan finns det en del av mig som söker sig till det där med att rota sig. Att bilda ett riktigt hem. Jag har ju faktiskt inte haft ett sådant på flera år. Visst har jag bott en längre tid i ett och samma hem, men när jag bodde i Paris hyrde jag möblerat och brydde mig inte så mycket. Jag var ju nästan aldrig hemma ändå. 

 

Det är det som är skillnaden mellan Sverige och många andra länder där man inte har samma standard på lägenheterna. Om du bor på 17 kvm är det inte så mysigt att sitta hemma och trycka. Då ses man hellre ute.

 

Nu däremot vill jag gärna göra det lite mysigt hemma. Jag tar de i baby steps och börjar med detaljer. Jag köpte två riktigt fina värmeljushållare i marmor på Lagerhaus och nu vill jag ha mer i marmor. Det är ju så schnyggt! 

 

Nu ska jag iväg in till stan och möta upp min familj för en fika. Längtar efter att få gosa med mina brorsbarn och ge syrran en stor kram!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.