C'est la vie

Ett ljus i tillvaron


Fina blommor jag fick av mamma.

Det är långa dagar nu framöver, men jag är nära målet nu så jag måste bara ”hålla ut” tills jag är där. Idag vaknade jag till solens strålar för första gången på länge. Tyvärr är det grått och dimmigt ute nu igen och det ryktas om ännu en ”storm” i morgon. Utöver det har jag pms och ett problem jag måste lösa mitt i allt plugg.

En rolig sak är att min fina vän Linnéa från Paris, är i Malmö. Hon åker tillbaka hem ikväll men hade tid för en fika. Så nu ska jag iväg och prata strunt med henne ett tag och dricka första kaffekoppen på två veckor. Det blir ett riktigt bra avslut på en seg dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.