C'est la vie

Ett kilo lösgodis


Sophia’s katt Pysen ville också ha lösgodis och dök ner med hela huvudet i Willy’s-påsen. Till hans förtret så var det inte till för katter. 😉

Back in Paris. Känns bra faktiskt. Förutom att det regnar lite till och från idag så är det ganska okej. Gör liksom ingenting. Jag bokade föresten biljetten hem till jul nyss. Den 17:e december sitter jag på ett flyg upp till Köpenhamn igen. Det roliga är att Linda, som också flyger till Kph, skulle åka hem i de dagarna jag tänkt boka. Skulle egentligen ta en biljett den 18:e men kunde ju lika gärna boka samma flyg som henne eftersom min skola ändå slutar den 17:e. Så får jag dessutom några extra dagar med alla hemma som sen åker till olika delar av Sverige för julfirande.

Så vi kommer åka samma flyg hem! Lite kul. Blir helt plötsligt en roligare resa! 🙂

Har suttit på McDonald’s nu i två timmar och blev lite sugen på att gå hem och äta lite av mitt kilo lösgodis jag släpade med tillbaka. Synd bara att alla svampar klibbat ihop sig till en enda svampboll. Fast det smakar ju samma… I mean jag är inte kräsen när det gäller godis. Hähä.
Eller kanske lite Gott&Blandat eller Daim Choklad?

Vadå? Mat??? Vem behöver det när man har goooodis hemma! 😛 Nej ska äta mat först. Jag looovar papsen.
Sen om två timmar är det jobb igen. Back to reality.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.