Ett fullständigt kaos

 

 

Det har varit en splittrad helg och det senaste dygnet har bara varit kaos. Därför har det varit tyst här på bloggen. Jag har ett väldigt svårt beslut att ta och det värsta är att jag vet vad jag borde göra, men det är inte det jag vill göra. Samtidigt kanske det egentligen är det jag vill bara att jag inte kan erkänna det. Som ni kanske förstår är det ingenting jag vill reflektera ingående över här men jag vill ändå vara ärlig och säga att livet inte är på topp just nu.

 

Jag vaknade tidigt och var tvungen att få i mig lite frukost. Nu ska jag sova ett par timmar till och sedan spendera söndagen med att kolla på film och äta macarons. Vi fick en goodiebag i torsdags kväll efter eventet och i påsen låg den här lådan med kakor. Man tackar!

 

 

 

0 reaktioner på ”Ett fullständigt kaos”

  1. Hej! Jag brukar läsa din härliga blogg…så jag vill bara skicka över en kram och hoppas att allt löser sig till det bästa!

  2. Ajdå, det låter inge vidare… Har varit i liknande situationer själv ett antal gånger. Men det enda jag kan råda dig till att göra är att lyssna på dig egna magkänsla!! Det brukar bli bäst då, det är sällan den sviker! Kram!!

  3. Låter som att du har mycket att fundera på. Jobbigt när beslut ska fattas och man inte riktigt vågar lita på sin magkänsla. Full förståelse för att du vill vara privat och inte berätta om det här. Hoppas det ordnar sig till det bästa för dig.

  4. Fyy…"björnstark styrkekram!" Hoppas verkligen allt löser sig till det bästa och att det är du som gynnas av det där beslutet…Tänk på att den viktigaste människan man har i sitt liv är en själv=)

  5. Ibland måste det bli värre innan det blir bättre. Jag älskar mitt jobb men jäklar vad jobbigt vägen som ledde mig hit var. Så mycket ångest, velande, nervositet. Det gick bra för mig, det kommer gå bra för dig med. Bisous

  6. It makes me sad to hear that you’re feeling anxious and unhappy right now! I always repeat "This too shall pass" when I get overwhelmed. It helps almost as much as macarons, haha. Hope you feel better soon!

  7. Thank you for you sweet words. I meens a lot. I know it will pass, it’s just right now that it feels a bit cloudy. I’ll get over it 😊

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen