C'est la vie

Ett fullständigt kaos

 

 

Det har varit en splittrad helg och det senaste dygnet har bara varit kaos. Därför har det varit tyst här på bloggen. Jag har ett väldigt svårt beslut att ta och det värsta är att jag vet vad jag borde göra, men det är inte det jag vill göra. Samtidigt kanske det egentligen är det jag vill bara att jag inte kan erkänna det. Som ni kanske förstår är det ingenting jag vill reflektera ingående över här men jag vill ändå vara ärlig och säga att livet inte är på topp just nu.

 

Jag vaknade tidigt och var tvungen att få i mig lite frukost. Nu ska jag sova ett par timmar till och sedan spendera söndagen med att kolla på film och äta macarons. Vi fick en goodiebag i torsdags kväll efter eventet och i påsen låg den här lådan med kakor. Man tackar!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.