Fun stuff

En onsdag


Ina är så himla vacker på denna bilden! Eller hur? Ina jag ska anmäla dig till Top Model, haha! 😉

Jag pausade från jobbet med att sitta på balkongen och sola benen och läsa lite ekonomi. Usch vad jobbigt det är att jag glömt nästan allt. Jag hoppas Christophe kan hjälpa mig lite i helgen! Det känns sjukt trist att behöva plugga när jag är ledig. Kunde inte bröllopet varit efter praktik och ekonomi-tenta?! Men jag ska försöka njuta lite med.

Igår eftermiddag gick jag och Ina till cafét på Musée Jacqemart André. Deras bakelser är ju som bekant mina favoriter i Paris. På kvällen var jag ute och tog ett glas med ett gäng och vi gick även till Regine, där jag stannade en halvtimme innan jag insåg att jag var alldeles för trött för nattklubb. Tur att det var gratis inträde för tjejer, hehe.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Det är så obeskrivligt skönt (om än ovant) att ha lagt allt vad studier heter åt sidan för ett tag sedan. Fortfarande går jag och funderar på vad jag har kvar att göra, men det är ganska skönt när jag kommer på att det faktiskt inte är någonting 😊

    Hoppas du får en fin helg!

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.