C'est la vie

En dyr burgare

Hallå där, hinner skriva lite snabbt. Har inte hänt något speciellt det senaste dygnet. Idag har jag jobbat och på eftermiddagen var jag och träffade Natalie och en annan svensk tjej som också letar boende i Paris. Det fick bli en fet burgare till sen lunch… Bara 10 euro dyrare än på donken. Men den var grymt god kan jag avslöja. Synd bara att jag glömt bort att jag tänkt laga spagetti och köttfärsås till middag. Blir lite mycket med boeuf till lunch och boeuf till middag. Får komma på något annat.
Aja, baconburgaren var värd varenda euro. 😉

På fredag ska jag och Natalie titta på en lägenhet. Den ligger perfekt till men är liiite i dyraste laget. Men ganska stor(i Paris-mått) och skulle passa för oss två lägesmässigt och rumsmässigt.
Planerna ikväll var att träffa Emilie, men hon var tvungen att jobba längre idag så vi fick skjuta på det. Ska istället koncentrera mig på att skriva mitt CV och skicka det till Natalie så hon kan fixa till det på jobbet(hon jobbar som grafisk designer) och kolla upp lite lägenheter. Natalie tycker att jag ska söka jobb på hotell. Och varför inte? Vore kul! Måste nog hitta något lite mer ”stimulerande” jobb snart ändå.

Nu måste jag städa lite här. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.