C'est la vie

En bit på vägen

Vi hade otur för svenska kyrkan är stängd till på torsdag, alltså kunde vi inte gå dit för att kolla bostadsannonser. I stället tog vi oss till amerikanska kyrkan. Tyvärr gav annonserna där oss ingenting men nu har vi i alla fall fem lägenhetsvisningar denna veckan, än så länge. Vi vill helst inte gå genom en agentur för det kostar ca en månadshyra (mellan 8000-10 000 SEK) i agency fee men på Fusac tar de överpriser och craigslist är mest scams och short term-uthyrningar. Men Christophe har tagit semester denna veckan så vi har tid att hitta någonting bra tillsammans.

Förresten fick jag resultatet för sista kursen tidigare idag, godkänd. No more exams! Det ska firas med gott vin, god middag och trevligt sällskap. Ikväll är vi nämligen bjudna på middag hem till Benjamin och Elodie. Så himla trevligt.

Hoppas ni får en trevlig kväll ni med!

0

0 kommentarer

  • Sofia

    Hoppas ni hittar något bra snart! Här är det samma sak, man betalar en mäklaravgift för att få en hyresrätt och det kostar 2.5 månadshyror. I de bra områdena blir det alltså ca 25-40 tusen för en normalstor lägenhet. Bara för att få ett kontrakt.

  • Christine Svarar

    Isabelle: Ja jag vet, killen klär sig i skjorta och fina kappan. Jag kör på den svenska charmen 😉 Han har dessutom "rappels" på nya annonser. Vi har lite på gång nu, dröjer nog inte länge innan vi kan flytta till eget!
    Tack för dina tips 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.