Weekend

Wine and popcorn

Lördag kväll. Ett glas rött, popcorn, trevligt sällskap, en hel del skratt och en lagom lättsmält film. Det var precis vad jag behövde för att ladda batterierna. Jag sov som en stock fram till de tidiga morgontimmarna, sen vaknade jag till några gånger. Trots det känner jag mig ganska utvilad och avslappnad idag. Tillfredsställd. Det är en skön känsla.

Jag har precis ätit en andra frukost och gjorde en galet god smoothie. Mixa mango, banan, blåbär, en halv halv avokado, grekisk yogurt, kokosvatten och lite honung så ska du få se på en riktigt smarrig smakupplevelse. Jag hade i lite kokosmjölk också eftersom att yogurten jag köper är ganska tjock (Lindahls laktosfria i burk – bästa sorten!). Nu ska jag ut och träffa Madde, Johan och lilla Chloé för en fika vid St Knuts.

Vi hörs lite senare!

//Wine, popcorn, good company, quite a few laughs and a movie. That’s how my Saturday night looked like. It was the perfect kind of evening an just what I needed to charge my batteries. I slept like a log but woke up a few times in the morning. Despite that I feel rested today, satisfied and relaxed. It’s a nice feeling.

I just had a second breakfast and made an really delicious smoothie. Just mix mango, banana, blueberries, less than half of an avocado, greek yogurt, coconut water and just a little bit of honey. It was a complete taste senstation, I promise you that. Now I’m off to meet some friends for a coffee. Talk to you later!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.