Fun stuff

Dinner out


Vi var och åt middag på en riktigt mysig och trevlig restaurang här i närheten ikväll. Åt en utsökt Pasta Bolognese och blev sådär lagom mätt. Pratades om kärlek, personlig utveckling, framtid och relationer av alla slag med Emilie och Camilla. Kunde inte haft trevligare sällskap. 🙂
Very nice.

Nu är jag supertrött och ska jobba i morgon ganska tidigt, och flytta mina grejer på kvällen. Dessutom börjar magkatarren spöka igen så jag tror jag ska slänga in handduken nu och slockna på kudden.

Btw… i morgon lovar jag och svär att jag ska hålla mig nyttig och äta bra. Och dessutom spara mina pengar och försöka att bara unna mig dyra saker på helgen. Pinkieswear!

Bonne nuit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.