C'est la vie

Det verkar lovande

Jag vet inte vad det är med mig men jag har tappat mitt sug efter avokado- och äggmackor. Antagligen har jag förätit mig på det för när jag gjorde det till frukost så kunde jag knappt få det i mig. Ja så går det när man frossat i något för mycket. You live and you learn. Ni antecknar nu va? Intressant information…

I eftermiddag ska jag iväg. Först ska jag träffa Madde för en fika och födelsedagpresentjakt, sen ska jag hem till kusin vitamin och Joakim för att kolla in deras lägenhet. Men innan dess tänkte jag fortsätta min packning och plugga lite. Jag måste ner i förrådet och gräva fram mina blå Converse. Var tusan kan de vara? Mitt förråd är KAOS. Milt sagt.

Btw, vädret ser ganska lovande ut för helgen va? Det kunde gärna fått vara lite varmare men sol verkar det bli åtmintone. Härligt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.