C'est la vie

Det är inte lätt när det är svårt


Resultatet av min brända stroganoff igår. Ingen matlåda till skolan. Så jag fick köpa sallad till lunch. Dock en väldigt god sådan 🙂


Vet ni vad jag gillar mest med hösten? Förutom min födelsedag då, hihi. Prasslande löv, underbart mysigt!

Alltså jag börjar undra om jag egentligen är en senil 80-åring snarare än snart 26 år. Jag ser knappt, jag hör knappt och jag glömmer nästan allting. Virrig är jag med. Igår råkade jag lämna kvar resterna av middagen på brinnande gas. Det var kol av min korvstroganoff sen. Jag överdriver inte, en tjock kolbit. Det luktar fortfarande bränt här.
Nu när jag kom hem från jobbet hade jag glömt ställa in smöret i kylen när jag gick i morse. Lagom roligt när jag redan handlat på vägen hem och nu måste cykla till Willy’s igen.

Så nu ska jag iväg och köpa smör och sen blir det dator och TV och soffan. Äkta Svensson, haha! Nej men jag är så sjukt trött efter många timmar i skolan med diskussioner på mellanstadienivå och sura miner. Tröttsamt om något och just nu känner jag verkligen inte för att vara social mer. Det får räcka med de 7 timmar jag pratat och lyssnat idag. Fast Amelies och Annas försök till danska och Supermario-dans gjorde åtminståne dagen uthärdlig, haha.

Intressant med era kommentarer i förra inlägget föresten. Skönt att höra att man inte är ensam. Vi får skapa en grupp på FB, Spontana Återvändare kanske vi kan heta? Haha! 😉

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.