Tankar & Funderingar

Des problèmes

Just nu känns det lite sådär jobbigt. Man har ju sina perioder antar jag. Men det är mycket på en gång nu. Pga ett missförstånd så kommer halva veckans lön gå till att betala för någonting jag inte alls hade planerat in i budgeten.
Ännu ett problem: Några idioter har dumpat skräp i mitt förråd hemma i Sverige och nu är både styrelse och Riksbyggen på mig och vill anlita en städfirma och skicka räkningen till mig. My ass! Ska jag ta ansvar och betala för att mina grannar helt plötsligt fått för sig att använda mitt vindsförråd som soptipp? Tydligen skulle jag blivit informerad om att det enligt reglerna är obligatoriskt att ha lås på dörren. Vilket jag ALDRIG hört någonting om.

Tänk om man hade obegränsat med pengar och bara kunde boka första bästa biljett till Köpenhamn och åka hem över en helg? Det vore lyx! Men nu är jag ju tyvärr inte rik.

Fast däremot fick jag nyss ett samtal om ett jobb i slutet av nästa månad som verkar både roligt och intressant. Något som kanske kan öppna lite dörrar och möjligheter. Nu håller jag tummarna. Ni med?

Nu ska jag ta med mig lillen ut. Vi ska köpa oss varsin pain au chocolat och gå till parken och njuta av solen. Det är ca 17 grader här idag… underbart!

0 kommentarer

  • Solli

    Vad trist! Vilka idioter som har dumpat sitt skräp i ditt förråd..hoppas det löser sig på bästa sätt.

    Låter spännande med det nya jobbet…hoppas du får det..håller tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.