C'est la vie

Dagens snabba middag


Dagens snabba middag. Med en gråtande 3-åring får man göra det enkelt för sig. Men det är ju både gott och nyttigt, så en ganska okej middag.

Jag är barnvakt ikväll. Anna är ensam denna veckan och skulle på någon jobbmiddag. Det är inte den ultimata barnvaktskvällen för mig eftersom jag börjar tidigt i morgon och jobbar hela dagen, men man får väl ställa upp. Och snart är det julledigt så jag får passa på att ta de timmar jag blir erbjuden!

Lilla S är sjuk tror jag. Han har mest gnällt och gråtit ikväll. Först var lampan dum och sen var jag dum, och sen var bara allt dumt. Lilla fisen, stackare. Inte lätt att vara sjuk och utan mamma. Men nu sover han nog… gav honom lite alvedon och sen fick han hela två sagor innan han sa ”sova själv”. Vilket betyder att han ska gå och lägga sig utan att man sitter brevid, sen hör man ”christine?” var tionde minut tills det blir tyst. 😉

Håll nu tummarna för mig att jag inte blir sjuk jag med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.