Travels

Côte d’Azur over the weekend

 

 

Innan allvaret börjar i höst tar jag en tripp ner till Franska Rivieran tillsammans med två vänner. I morgon bitti går flyget ner till Nice för några dagar med sol, bad, rosé och härligt sällskap. Jag har inte varit i södra Frankrike på tre år, och kände mig lite besviken över att inte haft chans att åka på en riktig solsemester i år, så det är verkligen efterlängtat. Det ska tydligen inte direkt bli stekande hett, men 23 grader och sol är helt okej det med. Jag tänker mig drinkar i en solstol, shopping och sena middagar vid havet. Det ska bli härligt att åka till Frankrike för semester i stället för vardagsliv.

 

Idag har jag fullt upp. Förrutom att packa så håller jag på att tvätta det allra sista (den här veckan har jag tvättat 8 maskiner… puh!), plus att jag ska förtidsrösta, träna och träffa min kompis Anna som är på besök i Malmö över dagen. Det ska bli mysigt att träffa henne!

 

 

Bilderna är från ön Porquerolles och den lilla bergsbyn Giens, där jag var med C sommaren 2011.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.