C'est la vie

Colour is the new white

Inne pâ Printemps kan man för 5 euro gâ pâ toaletten och samtidigt torka sig med regnbâgens alla färger när man gjort sina behov klart. Själv nöjde jag mig med att betala normal taxa pâ 1 euro och vanligt vitt toalattpapper. 
Undrar om man känner sig som en rockstar om man väljer svart?

Any news? Min dator börjar göra skumma ljud sâ nu använder jag istället C’s dator. Nu kan jag och Sophia prata pâ skype utan att ljudet försvinner var femte minut.
Jag fick föresten ett mail frân Sats att de var sâ himla underbart snälla och fryser min gymkort till den 1 september. Normalt sett mâste man ha ett intyg pâ att man t ex jobbar utomlands eller pluggar, men hon gjorde ett undantag. Skönt att slippa betala det i tvâ mânader i onödan!

Annars sâ har jag bokat resa till Sverige, enkel. C kommer âka samma flight om drygt 3 veckor och fâ uppleva den galna familjen plus Malmöfestival, Österlen och annat i en dryg vecka.
Ni kanske undrar mina planer i höst? Jag lovar att berätta, snart. Men jag kan ju avslöja att jag kommer sätta mig i skolbänken 🙂

Nej ni, jag dör av hunger, sâ nu blir det avokadomackor med ägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.