C'est la vie

Catching Up

 

 

Bilder från de senaste dagarna kommer men just nu är jag i full färd att hinna ikapp med allt jag inte hunnit med den senaste veckan. Det var i alla fall en fin helg med lite allt möjligt trevligt som fest hos en kompis med trevliga människor av olika nationaliteter. Ser ni vilken fin ljusstake hon hade hemma förresten? Det var den enda bilden jag kunde bjuda på från den kvällen efetrsom jag glömde minneskortet till kameran i datorn. Hur som helst, en sådan vill jag ha! Tillsammans med schäslongen kommer mitt hem bli riktigt fint. Någon gång i framtiden när jag bor i en av flyglarna i Versailles.

 

Just nu är jag på jobbet och när jag slutat ska jag gå en kort runda på stan och sedan blir det någon slags cocktail-afton på Svenska Ambassaden. Det ska bli trevligt.

 

 

0 kommentarer

  • Erin

    Ooh, a cocktail party at the embassy? How fancy! That dinner looks really lovely, especially that candelabra. I need to have more dinner parties that involve candle holders like that. It makes everything seem so fancy.

  • Maria

    Vad är det för cocktail ikväll då? Det var ju någon förra veckan också för alla som jobbar inom "den svenska sfären" (eller hur de uttryckte det) i Paris. Jag gick inte och insåg när de som varit där berättade hur det var att jag gjorde helt rätt! Sånt där är verkligen inte min grej, kallprata med karriärmänniskor som bara tycker man är intressant om de man "är någon"…typ. Men ha så trevligt! Hehe;)

  • Christine&Paris

    Ja det är väl ungefär så 😊 Men för mig som söker jobb är det alltid bra att gå på sådana saker. Knyta kontakter. Fast iofs var jag inte på humör för kallprat igår kväll så snackade mest med de jag redan känner 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.