Tankar & Funderingar

Borde det inte vara tvärtom?

Jaha, sommarväder i Malmö och lågtryck med regn över Frankrike? Kul. Borde det inte vara tvärtom? Förra året i maj så var det skitvarmt i Paris. Fast då var jag iofs här runt den 10:e maj. Är ju 2 veckor till dess. Mycket kan hända på den tiden. 🙂

Å andra sidan är jag megaförkyld idag, så det är kanske lika bra. Inte kul att vara sjuk när solen skiner och man ändå inte orkar vara ute. Helveteshosta och näsan rinner. Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt! Så får vi hoppas att vädret växlar tillbaka till vår, som det var när jag kom hit i torsdags.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.