Tankar & Funderingar

Bon soir

Jag har fått något jäkla virusskit i le corps. Skum i halsen och jobbig hosta. Dessutom har jag lite magkatarr on top of it. Inte kul alls. 🙁

Det har varit en lång, men trevlig, dag och nu har alla utom jag gått och lagt sig. Sitter här på sängen i mitt rum och ska äta lite yogurt. Dessa små fruktyogurtarna är sjukt goda! Kommer föräta mig på dem. Sen när vi handlade innan så var jag bara tvungen att få med mig chokladpudding hem. Inte sån där skabbig Jacky-sak(kommer ni ihåg den där reklamen om Johan som var så kinkig för att han inte fick Jacky?), utan riktig. Krämig och chokladig. Mums!

Anyway. Yogurt och sen resten av ett One Tree Hill-avsnitt, innan jag somnar. Så kanske "bobo:n" i la gorge(halsen) försvinner. Så heter det när man slagit sig eller har ont på barn-språk på franska. Så om Louise slår i huvudet så får hon en Bobo. Då måste man ge en magisk puss så det försvinner. Då flyger bobo:n iväg. 😉 Gulligt va?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.