Shopping

Black & White

Förutom en ny t-shirt så fick jag också ett vitt linne av Christophe inne på COS. Jag är en sucker för baskläder, smycken och underkläder. Det är nog det jag köper mest av. Men en bra basgarderob är ju viktigt. Sen kan man addera andra färgglada eller speciella plagg som ett komplement.

Jag kan verkligen rekommendera er att besöka COS när ni kommer till Paris, det finns två butiker här; 4 rue des Rosiers och 60-62 rue de Passy.

0 kommentarer

  • louise

    hej christine! jag kommer till paris nästa onsdagmorgon och anländer vid Bercys tågstation, vet du någon butik, park eller sevärdhet i närheten där man kan fördriva tiden i väntan på skjuts? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.