Okategoriserade

You’re amazing just the way you are


En suddig bild från i lördags

Jag har inte många komplex utseendemässigt, jag är liksom nöjd med hur jag ser ut. Det går ju inte direkt att ändra. Eller ja okej, det gör ju det. Men jag vill inte ändra någonting. Däremot önskar jag ibland att jag hade mörkare fransar och ögonbryn. Utan mascara och med bleka ögonbryn får jag inga kontraster.
Nu färgade jag precis ögonbrynen och efteråt såg jag ut som Cleopatra typ. Efter att ha skrubbat och gnuggat med sminkbortagning och diverse produkter med hög alkoholprocent så ser det okej ut. Nu kan jag strunta i ögonbrynspennan ett tag. Skönt! Fransarna orkar jag inte färga ikväll, men jag funderar på att göra det på salong nästa vecka i stället.

Efter en seg måndag och för lite sömn i natt så känner jag mig ganska mör nu. Jag ska därför stänga ner datorn och läsa den urdåliga boken ”Storlek 37”, som Linda gav mig, innan jag somnar.

Vi hörs i morgon!

0

0 kommentarer

  • Christine

    Jag tycker du är jättevacker.
    Jag förstår om du har komplex – på det viset att alla har det – men jag tycker personligen att du har jättefina linjer i ansiktet!

    Åh vad jag önskar att jag var du ibland.
    Din vardag är min dröm. Att få bo i Paris, att ha en fransk pojkvän och roliga och trevliga kvällar med vänner. Under ytan är jag så ensam. Det går inte en dag utan att jag inte tänker på Paris..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.