C'est la vie

Bizarre

Denna dagen har varit ganska bisarr. Först så var servitrisen på lunchstället jag och Christophe var på ganska speciell. Hon pratade så man knappt förstod vad hon sa och så kunde hon inte berätta vad det fanns att äta, man fick en liten griffeltavla med dagens rätt typ. När jag kommenterade maten att det var ”väldigt gott” så typ himlade hon med ögonen som att ”yeah right, det säger du bara för att vara snäll”. Ja men varsågod för komplimangen liksom. Haha!

Sen blev jag utbjuden igen av killen i grönsaksaffären. Haha! Denna gången fick jag ju säga vänligt att ”jag tror inte min kille skulle gilla det, men tack ändå”. Jag fick ingen rabatt denna gången 🙁
Sen när jag handlade på supermarchén här vid mig så var där en minst sagt speciellt klädd… hrm, kvinna där. Skyhöga horklackar, shorts som visade mer än man ville se och blond peruk. Med andra ord så var hon ganska malplacerat i området jag bor i där folk i regel är svinrika och kommer från ”fina och anrika familjer”. Hon kommenterade min gurka jag skulle köpa och sa ”oj vilken stooor gurka, jag hoppas att du ska ÄTA den där, hehehe”. Jag kunde fan inte hålla mig och började asgarva. Hon var ganska rolig i kassan sen och kassörskan kunde inte heller hålla sig för skratt.

Jag skrev i ett mail till Linda för en timme sen att jag skulle ta och städa. Tror ni att jag har börjat? Nej såklart inte. Jag får nog ta och ta tag i det. Sen ska jag ta min gurka och skära upp till min sallad jag planerar att äta till middag. För jo, jag köpte den för att äta den. Inget annat om ni nu tror det era snuskon…!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.