C'est la vie

Birdy

IMG_3452 IMG_3451

Percale-lakan. Varför upptäckte jag det så sent? Så sjukt sköna att sova i. Just de här är från Hemtex och köptes på rea. Om någon marketing-ansvarig från Hemtex läser detta så vill jag bara säga att jag gärna ställer upp som ambassadör/influencer och hyllar dessa underbara tygstycken världen över. Jag vill byta ut alla mina lakan till Percale. Det kanske ska bli ett nytt tillskott till mina årsmål?

Jag har spenderat en stor del av min måndag i sängläge medan jag lyssnat på Birdy’s senaste album – Beautiful Lies – två gånger. Det är perfekt måndagsmusik. Ni vet lagom melankoliska melodier men ändå så vackra texter att man inte kan låta bli att känna sig lite upprymd. Lyssna på Words, Take my heart och speciellt Shadow. Så himla fint. Om man nu gillar den typen av musik vill säga.

Nej nu måste jag bege mig ut. Jag försöker skriva personliga brev för mitt jobbsök, men hittar hela tiden någonting annat att göra. Typ prata i telefon, chatta med min fd kollega R som sitter i Litauen eller kolla på YouTube-videor. Jag tror att jag får sätta mig på något café och skriva för just nu lockar det till och med mer att vika tvätten än att berätta för diverse företag hur ”driven och noggrann” jag är som person. Tips på hur man får sina personliga brev att låta mindre… eh, bajsnödiga?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.