C'est la vie

Bakom stänga murar

Efter sådär en halvtimme i skolan och ett försök till att bidra med idéer till grupparbetet vi jobbar på nu, så blev jag hemskickad av de övriga medlemmarna med order att gå hem och vila i stället. Men tur var väl det för jag mådde så himla illa och halvlåg på bänken för att dämpa illamåendet. Det var ett under att jag ens orkade gå hem de 200 m från busshållsplatsen. Sen har jag sovit halva dagen. Åt precis lunch. Skönt att jag kunde få i mig det i alla fall. Nu känns det bättre. Ska bara hitta min fjärrkontroll för jag orkar inget annat än att se på TV. Datorn ger mig huvudvärk.

Jag håller mig inne idag. Orkar inte gå ut.

Vad händer hos er? Och var bor ni som läser? Berätta!

Och var tusan ÄR min fjärrkontroll?!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.