Fun stuff

At least I have the memories of last night


Enda bilden från igår, tagen med mobilen.

Gårdagskvällen var så himla bra, trevlig, rolig och god på alla sätt och vis. Just vad jag behövde efter två tråkiga dygn instängd i lägenheten. Två smarriga mojitos, en ny trevlig bekantskap, flera gamla underbara vänner (älskar er för att ni är så fina, genrösa och får mig att må så bra), skrattanfall och goda pommes frites.

Tyvärr avslutades den fina kvällen med att jag dumt nog satte på min dator när jag kom hem och väntade på Christophe. En fet svart fläck plus en massa streck i vitt och regnbågens alla färger pryder vänstra sidan av skärmen. Kul jul. Vi får se om det blir bättre, annars får jag ringa Sony och se om jag kan lämna in den.

MEN förutom det var det en riktigt bra kväll. Jag får leva på det i stället.

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Trist med datorn! Hur gammal är den? Saker är inte gjorda för att hålla mer än typ 2 år.. När garantin har gått ut så vill de inte gärna hjälpa till.
    Annars kan du koppla in datorn till en extern skärm, om ni har en sådan.

    Jag kan tipsa dig om dokument utifrån-dokumentären på svt play som heter "glödlampskonspirationen"!

    Kram och hoppas att det löser sig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.