Things I like

Black And White

Just nu sitter jag på La Bombe och väntar på att de andra ska droppa in. Eftersom jag redan druckit en kaffe tidigare på Starbucks (där internet inte fungerade, men jag fick i alla fall en del skrivet på arbetet) så beställde jag en mojito (Happy Hour måste utnyttjas!). Så här sitter jag i min ensamhet och dricker drinkar, haha. Linda är på väg så jag hoppas hon kommer snart, annars kommer personalen här tro att jag är en alkis med Mållgan-vänner.

Jag har förresten nya kläder på mig. Ni vet när jag blev alldeles salig inne på Pull & Bear förra veckan? En snygg vit t-shirt och en sådan svart tight kjol som jag letat efter i ett år kom jag hem med därifrån. Det bästa är att kjolen är lite längre så jag kan använda den på olika sätt.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.