C'est la vie

Almost over

Igår drog jag till gymmet. Efter att jag kämpat och svettats i en timme så gick jag hem till mamma. Där fick jag spagetti och köttfärssås och glass. Sen tittade vi lite på Lyxfällan och pratade. Det var riktigt mysigt och jag behövde verkligen bli ompysslad av mamma.

Igår gick strömmen på skolan innan vi hunnit redovisa vårt arbete och eftersom vi behövde power point för att göra en bra presentation, så fick vissa skjuta på det till idag. Det känns lite segt att gå ut i regnet bara för att redovisa i 10 minuter, men förhoppningsvis kan vi göra först så jag kan gå hem sen. Mår illa och känner mig inte ett dugg utsövd idag.

MEN, efter redovisningen är skolan slut och jag kan ta helg. Det ska bli så skönt att slippa skolan på ett tag!

0 kommentarer

  • mikael

    Saknar mina föräldrar också! Önskar jag kunde träffa dom oftare. Tyvärr bor vi nästan 100 mil från varandra :/

    Nu fortsätter du väl köra på gymmet? 😊

    Hoppas du får en trevlig helg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.