C'est la vie

Almost back on track

 

 

Jag har varit riktigt deppig sedan jag kom hem från Sverige vilket resulterat i noll energi och lust för att skriva här. Fem dagar med sömnbrist, problem med det ena och det andra samt ett heltidsjobb tar på kropp och själ. Att det dessutom är grått och kallt hjälper inte direkt.

 

Jag älskar ju Paris, för det mesta, men det känns tråkigt att inte ha möjlighet att åka oftare till mitt hemland. Särskilt då jag knappt har tid att träffa min familj och mina vänner när jag väl kommer dit. Det är en lättnad att ha ett jobb och en fast inkomst, men ibland tänker jag på hur underbart det vore att ha mer frihet. Det är nog inte omöjligt att jag en dag kommer välja att starta eget eller jobba på frilans. Till dess är det väl bara att ”stå ut”. Jag är ju faktiskt ganska lyckligt lottad med tanke på hur många i min ålder som går arbetslösa.

 

Idag fick jag ett mail som tog en hel del vikt från mina tunga axlar. Ett hopp om att slippa stress och oro för åtminstone ETT problem. Så fort jag tagit igen lite sömn och hittat tillbaka till rytmen igen kommer jag tillbaka med bilder från Sverige och mer roliga inlägg på bloggen.

 

Till dess, ta hand om er!

 

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.