C'est la vie

After the storm

Stormen i Malmö verkar vara över. Det blåste så mycket igår så jag nästan undrade om det skulle flyga en ko förbi fönstret. Men det gick ju hyfsat bra. Och gud vad jag är glad övar att bo i stan vid sådana här grejer.

Jag somnade tidigt igår och mådde bättre än igår när jag vaknade. Nu känns det okej, men jag har ju snuva och hosta såklart, men så länge jag inte har feber kan jag gå ut. Jag får ta på mig varmt och dra till skolan. Vi har grupparbete idag och just nu ligger vi efter schemat så jag vill inte stanna hemma.

Däremot är mitt vänstra öga helt svullet eftersom ögat kliade och tårar rann igår. Jag var tvungen att cykla till Entré för att köpa lite mat och ljus, då sprang jag inom Kicks för att handla en grej och fy farao vad jobbigt det var med parfymdoften. Jag är redan känslig mot starka dofter så ni kan ju tänka er hur det är med parfym och rök när jag är förkyld. Både näsa och ögon rann. Folk lär ju trott att jag gick där och grät, haha. Jag vill inte sminka mig heller eftersom jag inte vet om det blir samma sak idag igen. Vill inte gå runt och se ut som en svullen panda i eftermiddag.

Den här lykt-grejen fick jag föresten i födelsedagspresent av brorsan och hans fru. Fin va?

0 kommentarer

  • Ellinor

    Ja, det blåste riktigt ordentligt där ett tag. Precis som du är jag tacksam att bo i stan. När jag cyklade till jobbet i morse såg jag dock att ett träd ramlat längre ner på gatan. Är glad att jag klarade mig så pass bra. Hade tom. ström hela dagen och kvällen 😊
    Hoppas att du mår bättre idag och att du får en härlig vecka!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.