Fun stuff

after-party

 
Janneke tog med mig till Nordic Games efterfest igår efter middagen. Det är för den mässan som hon varit här. Det här med stereotyper stämmer förresten ibland. Det var gamer geeks var man än vilade ögonen, folk från King.com sjöng karaoke där delar av texten var utbytt till dataspel-ord och vi var 2 av ungefär 8 tjejer bland omkring 400 killar. Vi stack nog ut en del, haha. Det var dock kul för jag träffade en massa trevligt folk som hade kommit dit från olika delar av världen. En kille som bland annat hade varit med att utveckla Candy Crush. Det är alltså typ hans fel att vi får inbjudningar till det förbannade spelet på Facebook. Jag blev dessutom så distraherad av en lång, snygg britt som jobbade med mobile marketing att jag helt glömde bort tiden. Vid halv ett kom jag på att jag faktiskt skulle upp och jobba på morgonen, så jag skyndade mig för att hinna med sista bussen hem.

Bilderna är inte från igår utan i onsdags och byxorna är nya. Jag älskar dem. Köptes i Stockholm på & Other Stories. Idag är jag lite mer casual men tog på lite rött läppstift för att dra uppmärksamhet från de mörka ringarna under ögonen.

 
Nu är jag strax på jobbet och hoppas verkligen att inte frukostbullarna vi får på fredagar är slut. Idag kommer jag behöva en hel del kaffe. That’s for sure.
 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.